Ezért adnak az emberek a bútoraiknak még egy esélyt

Történetek tucatjait hallottuk olyan emberektől, akik éltek a Bútorok második élete szolgáltatással. Olvass el néhányat.

Egy KOPPANG fiókos szekrény, ami a fenntarthatóság hőse

"Környezettudatosan élek, ezért gyakran vásárolok használt bútorokat és ruhákat. Szeretem, hogy történetük van és jó érzéssel tölt el, hogy pozitív hatással lehetek így a bolygónkra.

A bútorok második élete szolgáltatást eladóként és vásárlóként is szívesen használom. Egyszerű, ráadásul a termékekre két év garanciát is kapok."

A kollégiumi szobába végre egy megfelelő méretű asztal kerülhetett

"Az egyetemi éveim alatt csak olyan bútorok megvásárlását engedhettem meg magamnak, amelyeket a leértékelt részlegen találtam.

Most, hogy a régi bútoraimat eladásra kínálom A bútorok második élete szolgáltatáson keresztül, remélem boldoggá tehetek velük egy pénz szűkében lévő kollégistát."

A KALLAX polcos elem, ami új lehetőséget kapott

"Nagyon vártam már, hogy beköltözhessek az új otthonomba, de sajnáltam, hogy egyes bútoraim nem jöhetnek vele.

Aztán egy barátomtól hallottam, hogy vett egy tökéletes állapotban lévő szekrényt A bútorok második élete szolgáltatás keretében, így én is kipróbáltam."

Egy HEMNES éjjeliszekrény hosszú útja

"Mielőtt világ körüli útra indultam, meg kellett szabadulnom a régi bútoraimtól. Nehezen mondok búcsút azoknak a tárgyaknak, amelyekhez emlékek kötnek. Ez az éjjeliszekrény 3 páromat ismerhette meg, 6 lakást járt meg és 4 városban élt együtt velem.

Se időm, se kedvem nem volt, hogy magamtól eladjam. A bútorok második élete szolgáltatás azonban megkönnyítette a dolgomat, ráadásul így a szekrény tovább folytathatja kalandjait valaki mással."

Csatlakozz ahhoz az 10 000 emberhez,
aki új esélyt adott régi bútorainak!

Ajánld fel a bútoraidat